Afis film: 3D Labirintul: Tratament letal (Maze Runner: The Death Cure)

3D Labirintul: Tratament letal (Maze Runner: The Death Cure)

AP-12
142 minute
Acțiune SF Thriler

Despre Film

A treia parte a francizei, Maze Runner: The Death Cure (2018) îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.

Thomas știe că nu se poate avea încredere în Wicked, dar ei spun că timpul minciunilor s-a încheiat, că au strâns tot ce pot de la teste și că acum trebuie să se bazeze pe Gladers, cu amintiri complet restaurate, pentru a-i ajuta cu ultima lor misiune. Depinde doar de Gladers pentru a finaliza planul pentru vindecarea bolii Flare, cu un test final voluntar.

Ceea ce Wicked nu știu, este că s-a întâmplat ceva pe care nici testele sau variabilele nu l-ar fi putut prevedea. Thomas și-a amintit mult mai mult decât credeau. Și știe că nu poate crede niciun cuvânt din ceea spun Wicked. Timpul minciunilor s-a terminat. Dar adevărul este mai periculos decât și-ar putea imagina vreodată Thomas.

Thomas și supraviețuitorii Gladers se pregătesc să se confrunte cu Wicked pentru ultima oară, luptând să găsească un remediu pentru mortala boală care a distrus cea mai mare parte a lumii. Prieteniile și loialitățile vor fi testate, iar lupta împotriva Wicked va determina, de asemenea, cine va supraviețui în cele din urmă.

Detalii

Genul: Acțiune SF Thriler

Durata: 142 minute

Regia: Wes Ball

Ţara: SUA

Limba: engleză

Distribuitor: Odeon Cineplex

Audienţa: AP-12

Trailer Oficial

Distributia

Distribuţia

Thomas Brodie-Sangster Newt
Dylan O'Brien Thomas
Kaya Scodelario Teresa
Walton Goggins Lawrence
Rosa Salazar Brenda
Patricia Clarkson Ava Paige
Barry Pepper Vince
Aidan Gillen Janson
Nathalie Emmanuel Harriet

În rolurile principale:

Thomas Brodie-Sangster, Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Walton Goggins, Rosa Salazar

Program

 Miercuri
15.08
Joi
16.08
Vineri
17.08
Sâmbătă
18.08
Duminică
19.08
Luni
20.08
Marţi
21.08