Afis film: 2D Overdrive

2D Overdrive

A.P.-12
96 minute
Acțiune Thriller

Despre Film

Scott Eastwood şi Freddie Thorp sunt fraţi cu o ocupaţie mai puţin obişnuită: fură maşini luxoase şi incredibil de scumpe. Angajaţi să aducă din Marsilia un superb Bugatti 1937 - ediţie limitată, cei doi se trezesc prinşi în războiul orgoliilor a doi interlopi extrem de periculoşi. Aflaţi într-un oraş străin şi fără prea multe opţiuni, aceştia au foarte puţin timp la dispoziţie să gândească un plan ingenios pentru a scăpa cu viaţă.

Maşini de colecţie, curse explozive în locaţii superbe şi o miză uriaşă... „Overdrive” le aduce pe toate în premieră pe marile ecrane din 16 iunie. Un film distribuit de Scott Eastwood şi Freddie Thorp sunt fraţi cu o ocupaţie mai puţin obişnuită: fură maşini luxoase şi incredibil de scumpe. Angajaţi să aducă din Marsilia un superb Bugatti 1937 - ediţie limitată, cei doi se trezesc prinşi în războiul orgoliilor a doi interlopi extrem de periculoşi. Aflaţi într-un oraş străin şi fără prea multe opţiuni, aceştia au foarte puţin timp la dispoziţie să gândească un plan ingenios pentru a scăpa cu viaţă.

Maşini de colecţie, curse explozive în locaţii superbe şi o miză uriaşă... „Overdrive” le aduce pe toate în premieră pe marile ecrane din 16 iunie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Detalii

Genul: Acțiune Thriller

Durata: 96 minute

Regia: Antonio Negret

Ţara: SUA

Limba: engleză

Distribuitor: Vertical Entertainment

Audienţa: A.P.-12

Trailer Oficial

Distributia

Distribuţia

Ana de Armas Stephanie
Scott Eastwood Andrew
Freddie Thorp Garrett
Ben Barnes
Karl Urban
Gaia Weiss Devin
Simon Abkarian Jacomo Morier
Moussa Maaskri Panahi
Eric Godon Depaul

În rolurile principale:

Ana de Armas, Scott Eastwood, Freddie Thorp

Program

 Joi
23.11
Vineri
24.11
Sâmbătă
25.11
Duminică
26.11
Luni
27.11
Marţi
28.11
Miercuri
29.11